Vestiging Groningen

Vestiging Groningen

KranenSpecialist is een groothandel in kranen, onderdelen , accessoires, douchegarnituren en aanverwante artikelen als Quookers. Omdat wij een groothandel met webshop zijn gaat het bij ons anders dan u bij een traditionele winkel gewend bent. In onze vestiging in Groningen zijn ons kantoor, magazijn en distributie gevestigd. Voor in het pand hebben we een afhaalbalie waar u online bestellingen af kunt halen, de bedoeling is dat u die dus van te voren via internet plaatst. Daarnaast staat hier ook een selectie voorraad artikelen en diverse presentaties van bijvoorbeeld Kludi, Damixa, Ritmonio en Quooker. De producten die daar staan hebben we doorgaans op voorraad en zijn daardoor snel online te bestellen en te leveren.

Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk vitale onderdelen zoals slangen en binnenwerken bij onze express balie te bestellen en direct mee te nemen. Ook kunt u met uw klant gebruik maken van onze fabrieks opstellingen en zo samen met de klant een keuze maken uit ons exclusieve aanbod. Leveringen gaan dan zoals u van ons gewend bent op uw of op een door u aangeven adres.

Openingstijden

Wij zijn geen traditionele "Winkel". U kunt bij ons van te voren bestelde producten ophalen. Wij hebben dan ook geen pin automaat of kassa. U kunt op deze dagen en tijden bij ons terecht:

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

Gesloten

12.00 - 17:00

Gesloten

12.00 - 17:00

12.00 - 17:00

Gesloten

Gesloten


Copyright © 2004 - 2023 KranenSpecialist B.V. All rights reserved.

To Top