Vestiging Groningen

Vestiging Groningen

KranenSpecialist is een groothandel in kranen, onderdelen , accessoires, douchegarnituren en aanverwante artikelen als Quookers. Omdat wij een groothandel met webshop zijn gaat het bij ons anders dan u bij een traditionele winkel gewend bent. In onze vestiging in Groningen zijn ons kantoor, magazijn en distributie gevestigd. Voor in het pand hebben we een afhaalbalie waar u online bestellingen af kunt halen OP AFSPRAAK, de bedoeling is dat u die dus van te voren via internet plaatst. Daarnaast staat hier ook een selectie voorraad artikelen en diverse presentaties van bijvoorbeeld Gessi, Kludi, Damixa, Ritmonio en Quooker. De producten die daar staan hebben we doorgaans op voorraad en zijn daardoor snel online te bestellen en te leveren.

Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk vitale onderdelen zoals slangen en binnenwerken bij onze express balie te bestellen en direct mee te nemen. Ook kunt u met uw klant gebruik maken van onze fabrieks opstellingen en zo samen met de klant een keuze maken uit ons exclusieve aanbod. Leveringen gaan dan zoals u van ons gewend bent op uw of op een door u aangeven adres.

De openingstijden zijn van Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag tussen 12:00 en 17:00 OP AFSPRAAK, op Woensdag is het niet mogelijk een afspraak te maken

Onze locatie
To Top