Qshops Keurmerk & Feedback

Qshops Keurmerk & Feedback

Het Qshops Keurmerk voor kwaliteit en zekerheid

Klanten gaan bij het online winkelen in 70% van de aankopen voor kwaliteit en zekerheid. Zij willen hierin bevestigd worden door een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving.

Door het Qshops Keurmerk te voeren maken wij in een oogopslag zichtbaar dat onze webwinkel zich committeert aan gedragsregels, verplichte algemene voorwaarden, privacy beleid en Europese wet- en regelgeving. Zo weet u als klant zeker dat u een veilige aankoop doet bij een betrouwbare webwinkel of website!

Het Qshops Keurmerk is een privaatrechtelijk keurmerk voor webwinkels en websites. Na toetsing en certificering mogen webwinkels en websites het keurmerk op hun website voeren en gebruiken in reclame-uitingen en communicatie. Het Qshops keurmerk is geen garantiefonds.


ECHTE klant beoordelingen

Na uw aankoop krijgt u de mogelijkheid ons te beoordelen over de geleverde dienst en de ervaring die u heeft gehad met onze medewerkers. Wij begrijpen dat niet iedereen hier tijd voor heeft of voor vrij wil maken, alle begrip! Mocht u hiertoe wel bereid zijn, positief of negatief, dan is onze dank heel groot. Dit help ons om het in de toekomst nog beter te doen! 

Wij doen dit samen met een professionele onafhankelijke partij "De Feedback Company"


Copyright © 2004 - 2023 KranenSpecialist B.V. All rights reserved.

To Top