Zakelijk

Zakelijk
Samenwerken

Ziet u het verschil niet meer tussen kraan A, B of C? Wij wel, en daar kunt u ook van profiteren! De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van kranen en onderdelen in de meest diepe zin van het woord. Met name ons onderdelen systeem wordt druk bezocht.

In de markt staan wij bekend als het adres voor uw reserve onderdelen van de bekende en minder bekende merken. Door onze enorme voorraad en het handige zoeksysteem ontdekken dagelijks nieuwe installateurs en andere zakelijke afnemers onze service.

Speciaal voor u als regelmatige afnemer hebben we de mogelijkheid om voor u een zakelijk account aan te maken, enkele voordelen hiervan zijn :

  • Wij hebben veel onderdelen uit voorraad leverbaar die in de reguliere handel niet gecodeerd of voorradig zijn, hier kunt u uw voordeel mee doen.
  • U hoeft niet steeds opnieuw alle gegevens in te vullen.
  • Per bestelling kunt u een afleveradres opgeven, wij versturen het dan (uiteraard zonder factuur, alleen met pakbon) naar het opgegeven adres.
  • U krijgt wanneer u inlogt een netto prijs aan de hand van de ingelezen condities, uw klant ziet bij ons op de site alleen de normale prijzen.
  • Na het inloggen kunt u facturen en orderbevestigingen downloaden. Ook kunt u eenvoudig een eerdere bestelling opnieuw plaatsen.
  • Wij zijn dealer van onder andere Perrin & Rowe, Vola en Quooker, als zakelijke klant kunt u deze producten scherp bij ons inkopen.

 

KVK

Om een zakelijk account te maken hebben we van u een aantal gegevens nodig zoals:

  • Factuur / Afleveradres.
  • Email adres, hiermee logt u in en hierop ontvangt u de orderbevestigingen, facturen etc.
  • Uittreksel van de kamer van koophandel (niet ouder dan 3 maanden).

 

Stuurt u deze gegevens per email naar ons door of eventueel per fax op 050- 8 506 531, wij activeren dan uw account.

 

 

De eerste bestellingen leveren we uit op basis van vooruitbetaling per iDEAL of overboeking. Daarna is eventueel levering op rekening mogelijk, bij voorkeur per automatisch incasso op 14 dagen.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op via info@kranenspecialist.nl , via whatsapp naar 06 14 29 17 23 (U kunt op het whatsapp nummer niet bellen, deze wordt niet beantwoord voor spraak of video oproepen) of telefonisch 050 3 137 137 zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 9.00 - 12.00 


Copyright © 2004 - 2023 KranenSpecialist B.V. All rights reserved.

To Top