Damixa

Het design van Damixa is diepgeworteld in de Deense en Nordic designtraditie, die vaak gekarakteriseerd worden door eenvoudige lijnen en tijdloos uiterlijk dat nooit ouderwets raakt. Maar we zijn ook nooit bang om deze traditie als een uitdaging te zien.We gaan de confrontatie aan met bekende concepten, testlimieten en nieuwe normen. Onze ontwerpers worden gedreven door een welhaast onmogelijke wens om dit Scandinavische design uit te diepen en te ontwikkelen. Tevens zijn zij in staat om dit design te koppelen aan innovatieve functies met daarbij constante aandacht voor gebruiksvriendelijkheid.

​​​​​​​Het uiteindelijke resultaat – de kranen, douchesets en douchesystemen die Damixa produceert – spreken voor zich. Of je nou naar de kraan kijkt, haar bedient of de lijst met slimme functies bestudeert, je herkent onmiddellijk een Damixa, wij zijn onze eigen klasse.
Pas dan kunnen onze ontwerpfilosofie naleven en zin geven.
“When design makes sense”.
“When design makes sense” is niet iets wat we zomaar roepen bij Damixa. Het is een filosofie die we altijd naleven. Het is essentieel voor ons dat iedere kraan die de fabriek verlaat voldoet aan onze eigen norm.En we eisen specifieke voorwaarden – zowel voor het uiterlijk als het innerlijk van de kraan. Vorm en functie moeten hand-in-hand gaan. Uiterlijk, bediening en slimme geïntegreerde functies moeten samenwerken als één geheel.
Damixa Product Catalogus
Naast de onderdelen leveren wij ook het complete product programma van Damixa via onze AfhaalShop in Groningen. Hier staan een groot aantal modellen en door onze korte lijnen met Damixa is dit snel te leveren vanuit Denemarken. We verkopen deze niet online. Kijkt u voor modelinformatie op de site van Damixa of kom eens langs!
Deens design met eigen klasse
To Top