Betaalwijzen


iDEALiDeal betaling (Nederland)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Er worden geen extra kosten berekend voor deze betaalmethode

 

Vooruitbetaling per bankVooruitbetaling per bank (Alle landen)

Bij vooruitbetaling per bank betaald u eigenlijk zoals u normaal zou doen met een factuur die u ontvangen en overmaakt. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u van ons een "proforma factuur" per mail. Deze factuur betaald u vervolgens op de wijze welke u gewend bent (via internetbankieren of een overschrijvingskaart). Zodra de betaling bij ons binnen is ontvangt u van ons een 2e email met daarin uw factuur, dat is tevens een teken dat de betaling bij ons binnen is en uw order verwerkt wordt.

Vooruitbetaling per bank biedt u een aantal voor en ook nadelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • Voordeel, u kunt bestellen ondanks dat u geen internetbankieren of creditcard heeft.
 • Voordeel, vanuit het buitenland betalen is hiermee mogelijk zonder creditcard.
 • Voordeel, u ontvangt eerst een factuur die u kunt betalen, bij sommige bedrijven is dat nodig om te kunnen bestellen.
 • Nadeel, onze bankgegevens en ordernummer moet u zelf invoeren, controleer deze goed.
 • Nadeel, verwerkingstijd. met een overschrijvingskaart duurt het soms een aantal werkdagen. Via internetbankieren is de verwerking binnen een dag, dat is vrij snel.

Er worden geen extra kosten berekend voor deze betaalmethode

 


iDEALPinnen (Afhalen Groningen)

Met PIN kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk offline betalen.

Pinnen biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • Pinnen is al jaren de standaard, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met PIN kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt omdat u het product bij ons afhaalt een aanvullende vraag stellen en u zeker van stellen dat u het juiste besteld heeft.

Er worden geen extra kosten berekend voor deze betaalmethode

 

PayPalPayPal (Alle landen)

Paypal is één van de grootste online betalingsproviders en functioneert als een soort bank tussen de koper en de webwinkelier. Winkelen op het internet wordt daarmee veiliger én makkelijker voor iedereen.
Via een persoonlijk en gratis account, kunnen consumenten hun online aankopen direct betalen via creditcard, bankoverschrijving of het PayPal-saldo.

Paypal biedt u een aantal voor en ook nadelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • Voordeel, PayPal is eenvoudig en snel, bij succesvolle transactie.
 • Voordeel, Makkelijk een account maken als je die nog niet hebt en te koppelen aan je creditcard
 • Nadeel, hoge kosten

Er worden extra kosten berekend voor deze betaalmethode, kosten €0,35 + 2,9% van de orderwaarde. Deze kosten moeten wij zelf ook betalen aan PayPal en kunnen wij daarom niet crediteren bij eventueel retour of annulering van uw order


GiropayGiropay (Duitsland)

Met Giropay kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Giropay lijkt sterk op het nederlandse iDEAL. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Giropay biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • Voordeel, Giropay is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Voordeel, Betalen met Giropay kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • Voordeel, U kunt Giropay direct gebruiken als u internetbankiert met een Duitse rekening.
 • Voordeel, Giropay is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • Voordeel, U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de Giropaybetaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Er worden extra kosten berekend voor deze betaalmethode, kosten €0,29 + 2% van de orderwaarde. Deze kosten moeten wij zelf ook betalen aan Giropay en kunnen wij daarom niet crediteren bij eventueel retour of annulering van uw order


Bancontact / MisterCashBancontact / MisterCash (België)

Met MisterCash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. MisterCash lijkt sterk op het nederlandse iDEAL. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

MisterCash biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • Voordeel, MisterCash is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Voordeel, Betalen met MisterCash kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • Voordeel, U kunt MisterCash direct gebruiken als u internetbankiert met een Belgische rekening.
 • Voordeel, MisterCash is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • Voordeel, U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de MisterCash betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Er worden extra kosten berekend voor deze betaalmethode, kosten €0,18 + 1,15% van de orderwaarde. Deze kosten moeten wij zelf ook betalen aan MisterCash en kunnen wij daarom niet crediteren bij eventueel retour of annulering van uw order


In3In3 gespreid betalen (in 60 dagen), 0% rente

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

 

In3 biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • Voordeel, In3 is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Voordeel, Betalen met In3 is in 3 gelijke termijnen. De eerste termijn is direct bij de bestelling. Als de eerste betaling is gelukt versturen wij direct uw bestelling of nemen die in behandeling als het een speciale bestelling betreft. De 2e en 3e termijn volgen steeds na 30 dagen. U heeft uw aankoop dan dus na 60 dagen volledig betaald zonder bijkomende rente

Er worden extra kosten berekend voor deze betaalmethode, kosten zijn 2,9% van de orderwaarde. Deze kosten moeten wij zelf ook betalen aan In3 en kunnen wij daarom niet crediteren bij eventueel retour of annulering van uw order


SOFORTBANKINGSOFORTBANKING (9 Landen)

Met SOFORTbanking kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. SOFORTbanking lijkt sterk op het nederlandse iDEAL. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

Op dit moment is SOFORTbanking beschikbaar in de volgende landen:Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Hongarije, België, Frankrijk, Italië en Spanje


SOFORTbanking biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • Voordeel, SOFORTbanking is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Voordeel, Betalen met SOFORTbanking kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • Voordeel, U kunt SOFORTbankingh direct gebruiken als u internetbankiert met een rekening uit 1 van de genoemde landen.
 • Voordeel, SOFORTbanking is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • Voordeel, U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de SOFORTbanking betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Er worden extra kosten berekend voor deze betaalmethode, kosten €0,15 + 1% van de orderwaarde. Deze kosten moeten wij zelf ook betalen aan SOFORTbanking en kunnen wij daarom niet crediteren bij eventueel retour of annulering van uw order

To Top